Nyfødtfotografering

arrow-down-white

tilbake

You create them. I capture them.

Erfaringen jeg har bygget opp rundt håndtering og fotografering av nyfødte, håper jeg kan være en ekstra trygghet for dere som foreldre, når dere overlater det kjæreste dere har til meg i noen timer.

Under en nyfødtfotografering vil alltid barnets sikkerhet og velvære være min høyeste prioritet. Det er varmt og godt i studio og vi setter av god tid. Alt jeg gjør vil foregå på babyens premisser! Viser den lille misnøye ved å ligge i en spesiell stilling, så avbryter jeg og finner en annen stilling, og det vil alltid være en trygg hånd i nærheten som beskytter og støtter.

Det er viktig for meg at du gjør deg kjent med min stil som fotograf. Vil du ha bilder med neutrale farger og toner? Liker du den varme og ekte stilen med rekvisitter fra naturen? DÅ er jeg fotografen for deg. Jeg bruker bare naturlige materialer og har en eventyrlig stil i bildene mine.

Når bestiller jeg time?

Bestill i god tid før termin dato. Da har jeg alltid en ledig for deg når babyen kommer. Jeg vet at babyer pleier å komme når det passer dem. Men med nær kontakt mot sluttdatoen, holder jeg dagene åpne for deg. Ring meg straks barnet er født. Da blir det lettere for meg å finne time før barnet er 14 dager.
Hvis du ikke har bestillt fotografering før termin og babyen er her, ta kontakt med meg oansett. Du kan være heldig og jeg har ledig time til deg!
_E2A3257
_34B9315

Hvor mange dager kan barnet være?


Helst mellom 8-14 dager.
Men ingen problem hvis babyen er over 14 dager. Jeg har tatt bilder av babyer over 6 uker og det går helt fint.
Variasjonen blir noe begrenset når babyen er over 2-3 uker og de typiske sovebildene kan utgå.
 
_E2A2271
_E2A7561

Hvorfor innen 14 dager?


Dette er fordi barna sover ofte veldig tungt de første 10 dagene, og fine nyfødtbilder avhenger mye av at barna sover godt. Etter disse første dagene begynner barna å strekke seg ut av fosterstillingen som er så fin på bilder. Barn i dyp søvn kan også flyttes rundt i ulike posisjoner uten at de våkner og blir urolige, dette er viktig for å få gode bilder.

Hva koster fotograferingen?


Nyfødtfotografering koster 2100 kr, 0-3 uker (kun fotografering, ikke bilder)

Jeg setter av tre timer i et godt oppvarmet studio, og serverer kaffe til foreldrene. Fotograferingen trenger ikke å ta så lang tid som tre timer, men jeg setter opp god tid for avslapping, og for at den lille skal finne roen.
_E2A9843
_E2A9394

Hva koster et bilde?


Pris på bilder varierer på alt fra størrelse til utførelse. Se min komplette prisliste under.

Kan vi ta med søsken?

Jeg anbefaler ikke å ha søsken med på nyfødtfotografering. Det er fordi jeg er avhengig av ro for å få gode bilder av den lille. Her spiller selvfølgelig alder på søsken en stor rolle. 4 år+ pleier at gå bra, men koster ekstra. (se prisliste)

Dersom dere ønsker å ta bilder av barnen sammen må søsken bli kjørt inn til meg i begynnelsen av fotograferingen. Etter de bildene er tatt må søskenet kjøres hjem eller til barnehage.
 

Søskenbilder koster 500 kr (per søsken) i tillegg til fotograferingen.

_E2A7817

Kan foreldrene være med på bildet?


Selvfølgelig! Jeg synes det er kjempekoselig å fotografere stolte foreldre sammen med den lille.

Ha helst på dere nøytrale (gjerne hvite, sorte) t-skjorter/gensere.
_E2A9933bw
034B0221bw

Koster det ekstra?


Nei, dette er inkludert i fotograferingen dersom man ønsker det.

Ta bilde sammen med eran baby

Jeg vet at du ikke alltid føler deg opplagt og i form etter fødselen. Men tro meg, disse bildene er virkelig minner for livet. Så liten som din baby er nå, vil h*n aldri bli igjen. Å få plass i armene dine, varer bare en liten liten stund. Jeg fanger øyeblikket, og jeg lover at du vil se fantastisk ut!
_E2A0084

Hva skal vi ta med?


Mitt studio har alt vi trenger til din fotografering. Du trenger ikke ta med noe, kun stellevesken!

Jeg har alt til utlån. Tepper i mange farger, bamser, senger, luer, osv.
4c8ea646-d2d2-45c3-9c83-a3641b1d208a
IMG_0956

Hva skjer etterpå?


En kostnadsfri visningstime settes opp for å se en presentasjon av bildene med meg. Her viser jeg bildene stort med musikk. Dette får jeg tilbakemeldinger på som en veldig hyggelig opplevelse.

Her får dere hjelp og veiledning fra meg.
 

Hjertelig velkommen!

_E2A1331
_E2A0667