Barn fotografering

arrow-down-white

tilbake

Når bør bildene tas?

Min anbefaling for de fineste bildene er at barnet er fra 12 måneder og opp.

Hva koster fotograferingen?


Barnefotografering koster 1595,- (kun fotografering, ikke bilder)

Tillegg, kombinasjon inne og utefotografering +500 kr.
Tillegg søsken +500 kr per søsken
 

Følger det noe med i prisen?


Med i prisen følger fotografering, 1-2 timmer. Visningstime og redigering av bildene. Mer om mine visningstimer finner du i et eget avsnitt lengre ned.
barn6
barn31

Hva koster et bilde?


Et bilde har pris etter størrelse og utførelse, og varierer derfor veldig. Dette får du hjelp til på visningstimen. Se gjerne vår prisliste under.

Skal jeg ha noe med?

Mat, drikke og snaks er absolut siste hjelpemiddel unde fotograferingen. Det forstyrrer mer enn det hjelper. Ta gjerne med, men ikke ta det frem hvis jeg ikke spør etter det. Ingen vil ha bilder av barnet med munne full av kjeks...

Kosebamser og tutt bør ligge langt nede i sekken før dere kommer in til meg. Møter med meg ska vare positivt og spennende. Jeg sjønner at det kan vare koselige at ha med "favoritt kose bamsen" på bildene. Men det kan faktiskt være veldig forstyrrende for barnet og fokuset forsvinner. Da tar vi hellre det på slutten om det er ønskelig.
_S3A6994
* Jag har det vi trenger av leker og andre ting som jeg benytter meg av ved fotograferingen, dere trenger ikke ha med noe.

Hva bør foreldre tenke på før fotografering?

Klær


Ta med to-tre set med klær. To for innebildene og ett for ute bildene. Jeg anbefaler nøytrale farger. Unngå striper, ruter og logoer. Frozen, unicorns og glitter stjeler oppmerksomheten fra ansiktet og passer ikke til min stil. Det er også veldig fint med nakne armer og bein på de små. Det er også viktig at klærne passer godt på kroppen. Strikk for ute bildene er nydelig! Glem ikke å tenke på skoene da ute bildene ska tas. De kommer til å synes godt og bør derfor passes til resten av klærne. Bruk ekstra tid til valg av klær. Det er utrolig viktig og har stor betydning med hvordan bildenen blir til slut. Stryk skjorten eller heng opp kjolen dagen før. Trenger du hjelp med valg av klær så kan jeg sende tips og forslag!
_E2A5177
barn16

Forbered barnet


Prat med barnet om at dere skal på fotografering og at det kommer at bli supermoro. Nevn meg med mitt navn (Frida) og ikke som Fotografen, det kan skremme barnet og den blir skeptisk før de en gang har truffet meg.

Hvor lang tid tar det?


Selve fotograferingen i studio går raskt, ca 30-40 minuter. Ute fotografering ca 1 time. Kombinasjon inne og ute  ca 1.5 time. De små barna blir fort lei så vi har ikke så veldig god tid. Jeg leker og knipser i vei med mot kamera. Hvis du opplever fotograferingen som kaotisk og rask, så er det veldig vanlig.

Visningstime


En kostnadsfri visningstime settes opp for å se en presentasjon av bildene med meg. Her viser jeg bildene stort med musikk. Dette får jeg tilbakemeldinger på som en veldig hyggelig opplevelse. Her får dere hjelp og veiledning fra meg.

Denne timen avtaler vi etter fotograferingen. (Ca 1-2 uker.)

Kan vi flytte timen hvis jeg har boket utefotografering og det er meldt dårlig vær?


Vi alle vet hvor ustabilt været er her i Rogaland. Er det meldt dårlig vær den dagen så finner jeg en ny time til deg snarest.
barn27
barn49

Barnet ble sykt samme dag/sov dårlig. Hva gjør jeg?


Dersom barnet ikke har en god dag er jeg takknemlige dersom dere ringer meg og flytter timen! Å komme hit med et barn som ikke er i god form fungerer ikke. Vi trenger opplagte barn for å ta gode bilder.