Fineart fotografering

arrow-down-white

tilbake

Dette er bilder for dere der ute som ønsker kunst i form av fotografi på veggen hjemme.

Innenfor FINE ART bruker jeg ekstra god tid på forberedelser både før selve fotograferingen (styling og utvalg av klær), under fotografering og i etterbehandlingen. Her teller enhver detalj!

Tanken bak disse bildene er at de skal ha et litt annerledes uttrykk som foreviger øyeblikket som et kunstverk på veggen.
_E2A4618golv
_E2A5133

HVILKEN ALDER PASSER DISSE BILDENE FOR?


Ingen barn er like. Men siden slike bilder krever at man må kunne sitte stille og holde en positur så passer det gjerne best for litt eldre barn. Gjerne fra ca. 5 år og eldre.
034B9565
_E2A6314

VELGER DU ELLER JEG UT KLÆR?


Vi har god kontakt i forkant av fotograferingen. Jeg velger ut klær sammen med deg. Vi ser hva du har og/eller kan vurdere å anskaffe. Slike bilder krever en litt "gammeldags" stil på klærne og derfor hjelper jeg deg mer en gjerne. Jeg har en del klær i studio til utlån, men jeg ser helst at du har med deg et eget sett med klær i tillegg slik at det blir mer personlig.

HÅR, ORDNER DU DET?


Ja, jeg styler og ordner hår. Kanskje jeg ber deg krølle håret før dere kommer i studio. Men ellers så ordner jag alt.
 

KAN VI TA SØSKEN/FAMILIE BILDER?


Så klart! Vi kan ta bilder av alle søsken, familien og hver enkelt av dere. Men barnet bør altså ha fylt ca. 5 år eller eldre.
_E2A7994
_E2A4773

HVA KOSTER EN FINE ART FOTOGRAFERING?


Selve fotograferingen koster 2500 KR (dette inkluderer styling og fotografering i studio, ca 1-2 timer og etterbehandling av bilde.)

Så kommer det an på hva du/dere ønsker av produkter. Slike bilder fortjener å komme godt fram og dermed i litt større format på veggen. Jeg anbefaler ofte Touch Art (se prisliste). Jeg selger ikke disse bildene som digitale filer. Det er for at jeg ønsker å ha kontrol på kvaliteten til sluttproduktet.