Fineart fotografering

arrow-down-white

tilbake

Dette er bilder for dere der ute som ønsker kunst i form av fotografi på veggen hjemme.

Innenfor FINE ART bruker jeg ekstra god tid på forberedelser både før selve fotograferingen (styling og utvalg av klær), under fotografering og i etterbehandlingen. Her teller enhver detalj!

Tanken bak disse bildene er at de skal ha et litt annerledes uttrykk som foreviger øyeblikket som et kunstverk på veggen.
_E2A4618golv
_K7A4111

Hvilken alder passer disse bildene for? 

Ingen barn er like. Men siden slike bilder krever at man må kunne sitte stille og holde en positur så passer det gjerne best for litt eldre barn. Gjerne fra ca. 5 år og eldre.
kunst portretter fine art fotografering fotograf stavanger  kunstbilder barnbilder
kunst portretter fine art fotografering fotograf stavanger  kunstbilder barnbilder

Velger du eller jeg ut klær?


Vi har god kontakt i forkant av fotograferingen. Jeg velger ut klær sammen med deg. Vi ser hva du har og/eller kan vurdere å anskaffe. Slike bilder krever en litt "gammeldags" stil på klærne og derfor hjelper jeg deg mer en gjerne. Jeg har en del klær i studio til utlån, men jeg ser helst at du har med deg et eget sett med klær i tillegg slik at det blir mer personlig.

Hår, ordner du det?


Ja, jeg kan style og ordner hår. Kanskje jeg ber deg krølle håret før dere kommer i studio. Men ellers så ordner jag alt.
 

Kan vi ta søsken/familebilder? 


Så klart! Vi kan ta bilder av alle søsken, familien og hver enkelt av dere. Men barnet bør altså ha fylt ca. 5 år eller eldre.
kunst portretter fine art fotografering fotograf stavanger  kunstbilder barnbilder
kunst portretter fine art fotografering fotograf stavanger  kunstbilder barnbilder

Hva koster en Fine Art fotografering? 


Selve fotograferingen koster 2500 KR (dette inkluderer styling og fotografering i studio, ca 1-2 timer og etterbehandling av bilde.)

Så kommer det an på hva du/dere ønsker av produkter. Slike bilder fortjener å komme godt fram og dermed i litt større format på veggen. Jeg anbefaler ofte Touch Art (se prisliste). Jeg selger ikke disse bildene som digitale filer. Dette er fordi at jeg ønsker å ha kontrol på kvaliteten hele veien til sluttprodukt.

Hvor lang tid tar det?


Selve fotograferingen i studio tar ca 1 time.
Men styling av hår og ev sminke ca 1.5-2 timer.

Hva skjer etterpå?


For å sikre at jeg gir deg den beste opplevelsen og de mest minneverdige bildene, invitererer jeg deg til en bestillingstime i mitt studio ca 2-3 uker etter din fotografering. Dette får jeg tilbakemeldinger på som en veldig hyggelig opplevelse.

En bestillingstime gir oss muligheten til å diskutere dine ønsker, planlegge detaljene for dine produkter og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.