Familiefotografering

arrow-down-white

tilbake

Ta med deg barna eller hele familien på en hyggelig fotografering! Elsker om dere har sprø ideer, og jeg hjelper gjerne med valg av location. Dere skal sitte igjen med bilder og minner som skal glede i mange år fremover! Jeg tar familie bilder ute oavsett årstid. Ønsker du lette sommer bilder eller er du glad i høsten og dess farger. Alle årstider er like fine så dette er helt opp til deg at velge.

_M1A9034

Hva koster en familiefotografering?


Familiefotografering koster 1995 kr for ca 1-1,5 time på lokasjon. Da har vi god tid til å delta, for eksempel hele familien samlet, søsken alene, mamma og pappa osv.
Familiefotografering familie fotograf stavanger
Familiefotografering familie fotograf stavanger

Hva er inkludert i fotograferingen?


En kostnadsfri visningstime settes opp for å se en presentasjon av bildene med meg i studio. Her viser jeg bildene stort med musikk og dere får hjelp og veiledning. Dette får jeg tilbakemeldinger på som en veldig hyggelig opplevelse.

Denne timen avtaler vi etter fotograferingen.

Kan vi ta med dyr?


Kjæledyr er en stor del av familien, så ja ta de gjerne med.
Familiefotografering familie fotograf stavanger
Familiefotografering familie fotograf stavanger

Kan vi fotograferes i helgene?


Jeg er dessverre opptatt med min familie i helgene, men har åpent hverdager fra 10.00 til 15.00. De fleste familier klarer at ta fri den timen det tar at fotografere. Se det som en investering i framtiden og planlegg så går det som regel alltid.

Kan vi flytte timen hvis jeg har boket utefotografering og det er meldt dårlig vær?


Vi alle vet hvor ustabilt været er her i Rogaland. Er det meldt dårlig vær den dagen så finner jeg en ny time til deg snarest.
barn fotografering ett års fotografering fotograf stavanger
barn fotografering ett års fotografering

Barnet ble sykt samme dag/sov dårlig. Hva gjør jeg?


Dersom barnet ikke har en god dag er jeg takknemlige dersom dere ringer meg og flytter timen! Å komme hit med et barn som ikke er i god form fungerer ikke. Vi trenger opplagte barn for å ta gode bilder.

Hvor lang tid tar det?


Selve fotograferingen i studio går raskt, ca 30-40 minuter. Ute fotografering ca 1 time. Kombinasjon inne og ute  ca 1.5 time. De små barna blir fort lei så vi har ikke så veldig god tid. Jeg leker og knipser i vei med mot kamera. Hvis du opplever fotograferingen som kaotisk og rask, så er det veldig vanlig.
_S3A9948
_S3A6095

Hva skjer etterpå?


For å sikre at jeg gir deg den beste opplevelsen og de mest minneverdige bildene, invitererer jeg deg til en bestillingstime i mitt studio ca 2-3 uker etter din fotografering. Dette får jeg tilbakemeldinger på som en veldig hyggelig opplevelse.

En bestillingstime gir oss muligheten til å diskutere dine ønsker, planlegge detaljene for dine produkter og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. 
 

 

Hvilke klær bør vi ha på oss når vi tar familiefotografering?

Jeg anbefaler å bruke klær i harmoniske farger når du tar familiefotografering. Ser ut av vinduet, hvilken årstid er vi i og hvilke farger er det nå? Bruk nøytrale farger. Unngå sjekker, striper, logoer osv. da dette vil stjele oppmerksomheten fra ansiktet.

Nøytrale farger på klærne er renest, og skaper også tidløse bilder. I større grupper anbefales det å bruke tøy med lange armer. Små barn bør derimot ikke ha for mye klær på. Ha gjerne nakne armer og ben på barna (kommer så klart an på årstiden.)

Under finner du en link der jeg har satt sammen en side med masse insperation når det kommer til klær og hva som passer sammen. Det er veldig viktig at du planlegger dette i god tid innen selve fotograferingen og jeg hjelper deg gjerne i ditt valg.
e590086f-dd5b-411e-9a00-b51e02230130