Familiefotografering

arrow-down-white

tilbake

Ta med deg barna eller hele familien på en hyggelig fotografering! Elsker om dere har sprø ideer, og jeg hjelper gjerne med valg av location. Dere skal sitte igjen med bilder og minner som skal glede i mange år fremover! Jeg tar familie bilder ute oavsett årstid. Ønsker du lette sommer bilder eller er du glad i høsten og dess farger. Alle årstider er like fine så dette er helt opp til deg at velge.

_M1A9034

Hva koster en familiefotografering?


Det koster kr 1995,- for ca 1-1,5 time på lokation. Da har vi god tid til å ta for eksempel hele familien samlet, søsken alene, far og mor osv.
_S3A0235
833cc6b2-015d-4bac-b628-8cd07e8bba55

Hva er inkludert i fotograferingen?


En kostnadsfri visningstime settes opp for å se en presentasjon av bildene med meg i studio. Her viser jeg bildene stort med musikk og dere får hjelp og veiledning. Dette får jeg tilbakemeldinger på som en veldig hyggelig opplevelse.

Denne timen avtaler vi etter fotograferingen.

Kan vi ta med dyr?


Kjæledyr er en stor del av familien, så ja ta de gjerne med.
_S3A7806
_S3A9555

Kan vi fotograferes i helgene?


Jeg er dessverre opptatt med min familie i helgene, men har åpent hverdager fra 10.00 til 15.00. De fleste familier klarer at ta fri den timen det tar at fotografere. Se det som en investering i framtiden og planlegg så går det som regel alltid.

Hvilke klær skal vi ha på oss?

Jeg anbefaler klær som harmonerer sammen i fargene. Ta en titt ut vinduet, hvilken årstid er vi i og hvilke farger er det ute nå? Bruk gjerne neutrale farger. Unngå ruter, striper, logoer ol. da dette stjeler oppmerksomheten fra ansiktene.

Nøytrale farger på klærne er renest, og skaper også tidløse bilder. I større grupper anbefales det å bruke tøy med lange armer. Små barn bør derimot ikke ha for mye klær på. Ha gjerne nakne armer og ben på barna (kommer så klart an på årstiden.)

Under finner du en link der jeg har satt sammen en side med masse insperation når det kommer til klær og hva som passer sammen. Det er veldig viktig at du planlegger dette i god tid innen selve fotograferingen og jeg hjelper deg gjerne i ditt valg.
e590086f-dd5b-411e-9a00-b51e02230130