1:1 Mentoring

arrow-down-white

tilbake

1:1 Mentoring er for deg som ønsker at gå i dybden av nyfødtfotografering med meg ved din side. Det er kun du i studio en hel dag. Vi har god tid og jeg guider deg gjennom prosessen. Her ønsker jeg at du tar bilder av alle oppsett for å vise deg rett og feil. Dette er den beste investeringen for deg og din bedrift og jeg lover deg at du reiser herfra med "bagen" full av ny kunskap.

"En fantastisk workshop, i et koselig studio fylt med all den props du bare kan drømme om. Det var veldig lærerikt! Jeg lærte mye om workflow og hvor viktig den er for å få babyen til å ha det behagelig og trygt gjennom fotografering. Ikke minst den kontrollen man føler selv også! Frida tar seg god tid til spørsmål og har mange gode «hemmeligheter» å lære bort. Anbefalles virkelig!"

"Upplevelsen hos Frida var över all förväntning! Hon delar med sig av hennes fantastiska kunnskap och ovärdeliga tips. Jag är så nöjd med min upplevelse och har fått med mig mycket självsäkerhet och massvis med kunnskap. Tack Frida!"
20
23
Denne heldags workshopen vil gi deg som fotograf de riktige verktøy og dekke alle nøkkel elementene som trengs for å drive en blomstrende nyfødt virksomhet. Denne workshopen går fra 09:00 til 16:00.

Under denne workshopen demonstrerer jeg hvordan jeg trygt og sikkert poserer mine modeller ved hjelp av props og sakko sekk for å få mest mulig ut av hver oppsett. Jeg vil også gå gjennom hvordan man kan style hvert oppsett, og skape vakre tidløse bilder hvor barnet er i hovedfokus for hvert fotografi. Du vil også lære å bruke forskjellige belysningsteknikker for å produsere en rekke bilder med små, enkle justeringer.
22
21
Jeg vil grundig forklare hver pose med 1 live-modell (ev stand in baby) og jobbe sammen med deg for å fange de perfekte vinklene, komposteringene og eksponeringen.

Alt dette inkluderer i workshopen


Sikker arbeidspraksis, flow posing, Bruk av rekvisitter, wrapping, workflow, foreldre poseringer, styling, lysetting, valg av objektiv, eksponering, kameravinkler, redigering, Photoshop, redigering -arbeidsflyt, produkt, salg og prising.

Denne workshopen er perfekt for alle som ønsker å få mest mulig ut av sin workflow, lære å jobbe med våkne eller urolige babyer eller bare ønsker å øke sitt arbeidstempo.

Lunsj og forfriskninger vil bli gitt.

 
5ea8783a-30c5-43cc-9eba-c72e6d49f9af-2
4c8ea646-d2d2-45c3-9c83-a3641b1d208a

Kansellering


Hvis vi av en eller annen grunn må kansellere hele workshopen, vil vi finne ny datum for nytt workshop innen kort tid.

Denne klassen kan ikke refunderes. Hvis du ikke har mulighet til å delta i workshopen uansett grunn (inkl Covid) og du har betalt så kan du ev selge din plass videre. Vennligst gi meg beskjed så snart som mulig før workshopen, slik at detaljer kan formidles.

19 500 kr per person

(Max 1 person)

Betaling via faktura etter påmeldt intresse. Din plats er sikret når fakturaen er betald.

Det eneste krav jeg har for at du skal kunne delta på denne workshopen er at du bor utenfor en 10 mils omkrets fra Stavanger regionen.

Mitt studio ligger 10 min fra Sola flyplass og hotel finner du både her på Sola, Forus, Sandnes eller Stavanger. Adressen er: Solakrossen 13, 4050 Sola
IR5A9138