Gravidfotografering

arrow-down-white

tilbake

Når bør jeg ta bildene?

Dette varierer litt, men rundt uke 30-36 er for mange fint. Noen får gjerne ikke en tydelig mage før nærmere fødselen, så jeg anbefaler at hver enkelt føler seg litt fram.

Det kan være en fordel at man tar bildene før man «hovner opp» i kroppen. Mange føler seg litt mindre vel mot slutten av svangerskapet.
 

Kan jeg kombinere inne og ute bilder?

Du velger studio eller ute fotografering når du fyller ut bokningsjema.
_E2A6695
_E2A0533

Hva skal jeg ha på meg?

Jeg har full garderobe her i studio med mange fine kjoler som du kan låne. Se på min Istagram under hightlights "client closet". Der ser du alle kjoler!

Da er det fint med litt bred kant på trusen, f.eks en hipster eller hotpants. Det er finest at BH og truse er et sett som passer sammen. Det kan være fint at BH er stroppeløs, men det velger du.

Ta veldig gjerne med en cardigan eller to, gjerne en nøytral som er litt grov/strikket

Kan partneren min være med?


Selvfølgelig, jeg tar gjerne noen bilder med dere sammen. Dette koster ikke noe ekstra.
 

Tips fra Fotografen:


Ta med drikke og ev lite snax. Ta med gode sko å gå med, de synes ikke på bildene. Hvis du har bekken/rygg eller andra problemer gi besked i forkant. Det kan avgjøre valg av lokation.
_S3A4090
_E2A9385

Hva koster fotograferingen?


En time i studio eller ute 1590,- ( pris for fotografering, ikke bilder)
14bd77a2-66ca-4f57-9648-530a86272b37
_S3A9027

Hva følger med i prisen?


Lån av kjole! Jeg har et stort utvalg gravid kjoler som du kan låne av meg ( se på min Instagram under "highligts" client closet, der kan du se alle mine kjoler @fridanolinphotography).

En visningstime følger med i prisen, her kan jeg gi råd og hjelpe deg med valg av bilder, rammer, album osv. Se min prislisten under for bilder og innblikk i mine produkter.