Konfirmasjons fotografering

arrow-down-white

tilbake

Konfirmantfotografering er en av mine absolutte favoritter. Det må ikke nødvendigvis foregå rett rundt selve konfirmasjonen, man kan ta bildene når som helst i løpet av året Men helst vår, sommer eller høst. Jeg tar bare bilder ute når det angår konfirmanter. Mange ønsker å ta både i finstasen og i et mer hverdagslig antrekk.

Foreldre og besteforeldre ønsker vanligvis de mer tradisjonelle bildene, mens konfirmanten selv vil ha et røffere og mer personlig utrykk - derfor tar jeg begge deler! Ta gjerne med noen personlige eiendeler som f.eks. håndballen, fotballdrakten, gitaren, etc.

Jeg har noen favorittlokasjoner som jeg bruker, men kom gjerne med ønsker. Jeg kan f.eks. ta strand-, skog- eller bybilder. Alt etter deres ønsker og som gjerne passer personlighet til konfirmaten.
_S3A5249
IM1A3161

Hva koster fotograferingen?


Fotograferingen koster 1595 kr.
_S3A4735
1f067701-5017-4d3b-92a8-1f85c1d8315a

Når bør jeg bestille time?


Konfirmasjonssesongen er en travel tid for meg, så det kan være greit å være tidlig ute. Mange tar kontakt så tidlig som et år i forveien.

ETTER FOTOGRAFERINGEN

Følger det noe med i prisen?


En kostnadsfri visningstime settes opp for å se en presentasjon av bildene med meg. Her viser jeg bildene stort med musikk. Dette får jeg tilbakemeldinger på som en veldig hyggelig opplevelse. Her får dere hjelp og veiledning fra meg.
_S3A3632
_S3A5202

Hva koster et bilde?


Jeg har mange ulike størrelser og utførelser på bilder, og prisen varierer derfor veldig. Dette hjelper jeg deg med på visningstimen.

Se prisene på mine produkter under

Hva skal konfirmanten ha på seg?


Konfirmanten stiller opp ferdig kledd i konfirmasjonsklærne (Kjole, bunad, dress osv.) Jeg tar de klassiske konfirmasjonsbildene først.
 

Skal vi ta med noe?


Jeg anbefaler at konfirmanten har med seg et skift til fotograferingen. Det kan for eksempel være klær konfirmanten går med til vanlig, en sport han/hun driver med, instrument han/hun spiller ol. Jeg får mye positive tilbakemeldinger på å ta noen tøffe ungdomsbilder også!
_S3A3797%202
_S3A3666

Kan vi ta med dyr?


Jeg er veldig glad i dyr, så ta de gjerne med!

Jeg har lang erfaring med ungdommer og går inn for å gjøre fotograferingen til en gøy opplevelse for konfirmantene. Ofte har forteller ungdommer som i utgangspunktet var negative at dette var mye kjekkere enn de hadde trodd.

Ta gjerne med noe personlig; håndballen, fotballdrakten, gitaren etc.!