Gruppe nyfødt workshop

arrow-down-white

Scroll

STAVANGER 23 November 2024!!

"En fantastisk workshop, i et koselig studio fylt med all den props du bare kan drømme om. Det var veldig lærerikt! Jeg lærte mye om workflow og hvor viktig den er for å få babyen til å ha det behagelig og trygt gjennom fotografering. Ikke minst den kontrollen man føler selv også! Frida tar seg god tid til spørsmål og har mange gode «hemmeligheter» å lære bort. Anbefalles virkelig!"

"Upplevelsen hos Frida var över all förväntning! Hon delar med sig av hennes fantastiska kunnskap och ovärdeliga tips. Jag är så nöjd med min upplevelse och har fått med mig mycket självsäkerhet och massvis med kunnskap. Tack Frida!"
23
21
Denne heldags workshopen vil gi deg som fotograf de riktige verktøy og dekke alle nøkkel elementene som trengs for å drive en blomstrende nyfødt virksomhet. Denne workshopen går fra 09:00 til 17:00.

Under denne workshopen demonstrerer jeg hvordan jeg trygt og sikkert poserer mine modeller ved hjelp av props og sakko sekk for å få mest mulig ut av hver oppsett. Jeg vil også gå gjennom hvordan man kan style hvert oppsett, og skape vakre tidløse bilder hvor barnet er i hovedfokus for hvert fotografi. Du vil også lære å bruke forskjellige belysningsteknikker for å produsere en rekke bilder med små, enkle justeringer.
Jeg vil grundig forklare hver pose med 1 live-modell (ev stand in baby) og jobbe sammen med deltakerne for å fange de perfekte vinklene, komposteringene og eksponeringen.

Det er ikke tid eller mulighet for deg å ta bilder selv på denne workshopen. Hvis du ønsker en mer grundig gjennomgang med meg der jeg setter av god tid til å lære deg dette så anbefaler jeg at du boker en 1:1 mentoring med meg.
20
18

Alt dette inkluderer i workshopen


Sikker arbeidspraksis, flow posing, Bruk av rekvisitter, wrapping, workflow, foreldre poseringer, styling, lysetting, valg av objektiv, eksponering, kameravinkler, redigering, Photoshop, redigering -arbeidsflyt

Denne workshopen er perfekt for alle som ønsker å få mest mulig ut av sin workflow, lære å jobbe med våkne eller urolige babyer eller bare ønsker å øke sitt arbeidstempo.

Lunsj og forfriskninger vil bli gitt.
19
22

Kansellering


Hvis jeg av en eller annen grunn må kansellere hele workshopen, vil jeg finne ny datum for nytt workshop innen kort tid. Hvis ikke dette er mulig vill Frida Nolin gi full refusjon av beløpet som er betalt av alle deltakere.

Denne klassen kan ikke refunderes. Hvis du ikke har mulighet til å delta i workshopen uansett grunn og du har betalt så kan du ev selge din plass videre. Vennligst gi meg beskjed så snart som mulig før workshopen, slik at detaljer kan formidles.

8500 kr per person

(Max 6 deltakere)

Betaling via faktura etter påmeldt intresse.
Din plats er sikret når fakturaen er betald.
Jeg vil ha god tid med hver enkelt av dere, derfor ønsker jeg ikke fler enn 6 deltakere for denne workshopen. Jeg vil bli kjent med er alle! Let´s be friends!

Mitt studio ligger 10 min fra Sola flyplass og hotel finner du både her på Sola, Forus, Sandnes eller Stavanger. Adressen er: Solakrossen 13, 4050 Sola
25