Lønnsomme Linser Workshop

arrow-down-white

Scroll

STAVANGER- Nytt dato kommer snart! (to dagers workshop)

Lønnsomme Linser- Fotografens Veiledning til profesjonelt produktsalg!

Ønsker du å ta bedriften din og deg selv til et nytt nivå? Ønsker du å begynne med produktsalg, men er usikker på hvor eller hvordan du skal starte? Drømmer du om å bli en dyktig selger og ikke bare en dyktig fotograf?

Da er dette salgskurset for deg!


 

3196
The_Background_Co_Minimal_Boho_Room-6%20kopi

Vi har drevet vellykkede bedrifter i 9 og 10 år, og hvis det er én ting vi kan, så er det salg! Som de fleste startet vi med å selge kun digitale filer til lave, usunne priser. Vi kjenner alt til det å ubevisst sette begrensninger både for oss selv, og for kunden.

Gjennom dette kurset vil vi lære deg alt vi kan når det gjelder kundebehandling innen salg og produkter. Sammen med oss vil du lære å ta det første steget mot å starte med bestillingstimer, og vi vil vise deg hvordan det fungerer fra start til slutt.

Maksimer din fotografiske suksess!

I vår kontinuerlige streben etter å utvikle oss som profesjonelle fotografer, står vi overfor et viktig valg: salg av digitale filer, hvor vi i bunn og grunn gir ansvaret for det endelige sluttresultatet, som skal henges på veggene hos kundene våre, videre til en tredje part, som vi ikke har noen for for ,mulighet til å kvalitets-sjekke, versus målrettet produktsalg, hvor vi beholder kontrollen. Å mestre kunsten av produktsalg gir ikke bare økonomiske fordeler, men også en dypere forbindelse med vårt håndverk og våre kunder.

Når vi selger produkter i stedet for bare digitale filer, åpner vi døren for en mer personlig og engasjerende kundeopplevelse. Gjennom fysiske produkter kan vi formidle vår kunst på en unik måte, la kundene berøre, føle og virkelig forstå verdien av vårt arbeid. Denne direkte interaksjonen skaper ikke bare varige minner, men også lojale kundeforhold.

1683
The_Background_Co_Room_Mockups_Vintage_White-15%20copy

Ved å beherske produktsalg legger vi grunnlaget for en mer bærekraftig foto virksomhet. Gjennom å veilede kundene gjennom produktvalg, viser vi ikke bare vår ekspertise, men skaper også muligheten for økt salg per kunde. Det er ikke om å gjøre å selge mest mulig, men å skape varige relasjoner og tillit, som i det lange løp fører til stabil og bærekraftig suksess.

I vår workshop om produktsalg, vil vi utforske de praktiske aspektene ved å integrere produktsalg i din foto virksomhet. Sammen vil vi lære, vokse og forme en fremtid der vårt fotografiske arbeid ikke bare er digitale filer, men en varig arv av fysiske, dypt forankrede minner, printet på den aller beste kvalitet!

Dette er inkludert i workshopen

 • Salgsfokus fra start til slutt
 • Strategisk start med produktsalg – hvorfor IPS (in person sales) er så viktig
 • Helhetlig fotograferingsopplevelse med en modell
 • Effektiv “culling” av galleriet
 • Strukturert bestillingssamtale
 • Etterprosessen
 • Utarbeidelse av profesjonelle produktkataloger
 • Hvordan utarbeide smarte pakkeløsninger
 • Effektiv priskalkulasjon for optimal fortjeneste
 • Økonomisk planlegging
 • Sosiale medier (SOME)
 • Bygge langvarige kundeforhold
 • Mål: Færre kunder, mer salg per kunde
 • Facebook-gruppe for deltagerene hvor spørsmål kan stilles i etterkant av workshopen

 

Det vil bli servert lunsj og forfriskninger begge dagene. I tillegg vil deltakerne motta:

 • PDF av bestillingsark
 • PDF av “prep”-guide til kunden
 • Priskalkulasjonsark
 • Ferdige produkt og priskataloger for inspirasjon

 

_K7A4707
The_Background_Co_Room_Mockups_Vintage_Black_Onyx-9%20copy-kopi

Workshopen varer i 2 dager!


Vi har valgt å fordele denne workshopen over to hele dager for å kunne gi deltakerne de beste forutsetningene for å få så mye utbytte som mulig. Vi er klar over hvor mye informasjon som deles under en workshop, og vi forstår at på slutten av dagen kan hodet være fullt og man kan føle seg overveldet. Derfor har vi valgt å spre vår kunnskap over lengre tid og på to forskjellige steder. Den første dagen vil vi være i Frida’s studio på Sola, og den andre dagen vil vi være i Sunniva’s studio i Sandnes. Dette gir deltakerne muligheten til å se hvordan to fotografer arbeider på litt forskjellige måter, og at det ikke finnes én fasit og måte å gjøre ting på.

 

OFFISIELL SPONSOR: LUNDEBY & CO
Vi er stolte av å samarbeide med Lundeby & Co som offisiell sponsor av vår workshop! Med deres ekspertise innen bildprodukter, er de en uvurdelig ressurs for profesjonelle fotografer som ønsker å lykkes i sin virksomhet. De sponser alle deltagere med en Touch ramme på 40x40 cm og gir 35% demorabatt på startpakke!

Kanselleringsbetingelser:

Dersom Frida eller Sunniva av en eller annen grunn må kansellere hele workshopen, vil vi umiddelbart søke etter en ny dato for en erstatningsworkshop innen kort tid. Dersom dette ikke er mulig, vil Frida Nolin og Sunniva Engen gi full refusjon av beløpet som er betalt av alle deltakerne.

Vennligst merk at deltakeravgiften for denne workshopen er ikke-refunderbar. Hvis du av en eller annen grunn ikke har mulighet til å delta i workshopen og allerede har betalt, har du imidlertid muligheten til å selge din plass videre. Vennligst gi oss beskjed så snart som mulig før workshopen slik at vi kan videreformidle detaljer.

Betaling skjer via faktura etter påmelding og interesse. To separate fakturaer vil bli sendt ut, en på 7500 kr fra Sunniva og en på 7500 kr fra Frida. Din plass vil være sikret når begge fakturaene er betalt.

2865

15.000 kr per person

(Max 8 deltakere)

Betaling via faktura eller delbetaling gjennom Svea etter påmeldt interesse.
To fakturer blir sendt ut. En på 7500 kr fra Sunniva (evt delbetaling) og en på 7500 kr fra Frida
Din plats er sikret når både fakturaene er betald.

Vi ønsker å ha god tid med hver enkelt av dere, derfor ønsker vi ikke fler enn 8 deltakere for denne workshopen. Vi vil bli kjent med er alle! Let´s be friends!

Fridas studio ligger 10 min fra Sola flyplass og hotel finner du både på Sola, Forus, Sandnes eller Stavanger. Adressen er: Solakrossen 13, 4050 Sola
Sunnivas studio ligger 20 min fra Sola flyplass. Adressen er: Jærveien 104, 4318 Sandnes
The_Background_Co_Room_Mockups_Vintage_Black_Onyx-7%20copy